Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Welke kruidnoten zijn het lekkerst?

03-12-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1751 keer bekeken
  •  
chocoladeletetr sinterklaas pepernoten 1127

Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan bankhelpdeskfraude. Volgens de wet moeten banken hun klanten vergoeden bij schade door fraude, maar sommige klanten van ABN AMRO komen niet in aanmerking voor een vergoeding. Hoe zit dat precies? Verder laten we een vijfde woonoplossing zien van een Kassa-kijker en testen we kruidnoten! Welke zijn het lekkerst en wil je absoluut hebben op pakjesavond?

Hoe zit het met het vergoedingsbeleid voor bankhelpdeskfraude?

Fraudeurs die zich voordoen als bankmedewerker bedenken steeds iets nieuws om slachtoffers geld afhandig te kunnen maken. Volgens de wet moeten banken hun klanten daarom vergoeden bij schade door fraude, tenzij de bank kan aantonen dat een klant zelf grove fouten heeft gemaakt. Sommige klanten van ABN AMRO die slachtoffer zijn van zogeheten bankhelpdeskfraude (ofwel spoofing), krijgen echter een dubbele schrik te verwerken als ze na het verliezen van hun geld van de bank te horen krijgen dat zij niet in aanmerking komen voor vergoeding. Maar is dit wel terecht? En wie zijn de mensen die bankklanten op geraffineerde wijze van hun spaargeld beroven?

Kassa’s Woonoplossing: duurzaam wonen in een tiny house

Voor onze serie over de wooncrisis hebben we Kassa-kijkers gevraagd naar hun oplossingen voor het enorme woningtekort. In het 5e portret vertelt Remco van Dalen over zijn tiny house waar hij met zijn gezin in woont. Deze alternatieve duurzame woonvorm is steeds meer in trek, maar het is vaak heel erg lastig om er een geschikte locatie voor te vinden.

Test: Welke kruidnoten zijn het lekkerst?

Pakjesavond staat weer voor de deur en bij zo’n gezellige avond kunnen knapperige kruidnoten natuurlijk niet ontbreken! Maar welke zijn het lekkerst? Kassa vroeg het aan een team van deskundigen én natuurlijk aan Sinterklaas.

Praat live mee, like en volg Kassa

Praat gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan. En heb je een consumentenvraag? Stel 'm dan op ons forum Vraag & Beantwoord.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!