Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Weggejaagd van vakantiepark, kan dat zomaar?

24-09-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3516 keer bekeken
  •  
recreatiewoning strandhuis verzekering 1127
In Kassa is er aandacht voor het leed van enkele recreatiewoningbezitters. Zij worden weggejaagd, omdat hun paleisje plaats moet maken voor dure chalets. Kan dit zomaar? Verder kijken we naar de compensatie van het kabinet voor de kindertoeslagaffaire. Is dat genoeg? Ook is er een Belbus, vanwege de problemen die Hielke heeft bij fietsmerk Van Moof.

Weggejaagd van vakantiepark: kan dat zomaar?

Al tientallen jaren sta je op een vakantiepark. Jouw recreatiewoning heb je omgetoverd tot je eigen paleisje. Maar dan word je weggejaagd, omdat je recreatiewoning plaats moet maken voor dure chalets. Deze zijn voor de gewone man niet meer te betalen, waardoor de huidige bewoner geen kant meer op kan. Dat leidt tot groot verdriet. Kan dit zomaar?

Kindertoeslagaffaire: is de compensatie vanuit kabinet genoeg?

Deze week werd bekend dat het kabinet nog eens ruim een miljard uittrekt om slachtoffers van het kinderopvangschandaal te compenseren. Maar is dat genoeg om alle gedupeerden te helpen?

Belbus: Er rammelt van alles bij exclusief fietsmerk Van Moof

Hielke koopt zijn droomfiets, een elektrische Van Moof. Maar sinds de aanschaf is het niets dan ellende. Voortdurend gaat er iets kapot en zelfs een nieuw model waarvoor hij moet bijbetalen, functioneert niet. Als Hielke in mei van dit jaar een laatste poging doet om Van Moof in beweging te krijgen, hoort hij ineens niets meer.

Praat live mee, like en volg Kassa

Praat gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren.
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan. En heb je een consumentenvraag? Stel 'm dan op ons forum Vraag & Beantwoord.
Kassa is er zaterdag om 19:05 live bij BNNVARA op NPO 1. Kijk jij ook?
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!