Sfeerfoto van Kassa
Kassa

Kassa

Iedere zaterdag om 19.05 uur opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!

VOLG ONS

Kassa

Zaterdag in Kassa: wat zit er in vitamine-infusen?

17 mei 2019
  •  
leestijd 2 minuten
infuus 930
Zaterdag besteden we in Kassa aandacht aan een trend die uit Amerika is overgewaaid en nu ook in Nederland steeds meer bekendheid krijgt: vitamine-infusen. Verder presenteren wij de uitslag van onze tulpenbollentest. We voegen een nieuw hoofdstuk toe aan ons dossier over de overlijdensrisicoverzekering. In de Belbus aandacht voor een slachtoffer van id-fraude. En, de stembus gaat open: wie o wie krijgt dit jaar Kassa's Schijtlijster trofee?

Nieuwe gezondheidstrend: vitamine-infuus

In Amerika gebeurt het al wat langer, maar de trend is ook overgewaaid naar Nederland: vitamine-infusen. Wat kosten ze? Wat krijg je binnen met zo'n gezond bedoeld infuus? We gingen langs bij een drietal cosmetische klinieken, waar artsen de behandeling uitvoeren, voor een informatiegesprek.

Overlijdensrisicoverzekering: de aanhouder wint

Wie een overlijdensrisicoverzekering heeft en gedurende de looptijd van zijn product niet is geïnformeerd over premiedalingen en de mogelijkheid om te besparen door over te stappen, kan gebruik maken van de voorbeeldbrief op onze website, om premie terug te vragen aan zijn financieel adviseur. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, blijkt uit reacties die bij Kassa binnen stromen. Gelukkig is er ook goed nieuws. Want wat blijkt: de aanhouder wint!

Schijtlijster Trofee: de stembus gaat open

De afgelopen maanden konden kijkers massaal stemmen op bedrijven die niet op camera wilden reageren of in de studio aan tafel wilden schuiven. Er is een top 5 uitgekomen waar je vanaf morgenavond op kunt stemmen. De winnaar overhandigen we in de onze uitzending van 1 juni de prestigieuze Schijtlijster Trofee!

Gestolen identiteit in de Belbus

Renée is slachtoffer geworden van identiteitsfraude. Met een kopie van haar paspoort zijn verschillende telefoonabonnementen afgesloten. Waaronder een abonnement bij T-Mobile. Zij schakelen incassobureau Direct Pay in om bijna 800 euro bij Renée te innen. Maar Renée heeft dit abonnement nooit afgesloten en kan dat ook bewijzen.

Uitslag Kassa's tulpenbollentest

Eind maart kon je in Kassa zien welke narcissenbollen het mooist zijn.  Zaterdag de uitslag van de meest verkochte bol in Nederland: de tulp.

Geef live je mening!

Praat gezellig mee op  Twitter ! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram !
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan  hier  aan.
Wil je dit seizoen nog bij Kassa zijn? Wees er dan snel bij want de laatste uitzendingen zijn in zicht! Bestel je tickets hier .

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!

Sfeerbeeld BNNVARA programma's