Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Waarom wordt nieuw migrainemedicijn niet vergoed?

03-09-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
4447 keer bekeken
  •  
ziek migraine hoofdpijn 1127
Zaterdag in Kassa aandacht voor een medicijn voor patiënten met zeer ernstige migraine. Het is er al drie jaar, maar waarom wordt het nog steeds niet vergoed? Verder regent het klachten over een vakantiepark van de Oostappen Groep. Wat gaat er mis met de hygiëne en het onderhoud? De Belbus gaat op pad om geld terug te krijgen van T-Mobile. En we laten zien dat de overname van pensioenfonds Reiswerk Pensioenen gepaard gaat met tal van problemen.
Voor patiënten met zeer ernstige migraine is er sinds drie jaar een nieuw medicijn op de markt. Waarom duurt het zo lang voordat het in het basispakket vergoed wordt?

Klachtenregen Oostappen Groep

Na lange tijd thuisblijven vanwege corona hadden we er allemaal zin in: lekker op vakantie. Bij mensen die kozen voor een verblijf in eigen land op een van vakantieparken van Oostappen Groep verdween het vakantiegevoel echter al snel. Het regent klachten over de slechte hygiëne, gebrekkig onderhoud, lange wachtrijen en onveiligheid.

Belbus: één halen twee betalen bij T-Mobile

Bij T-Mobile is het één keer halen, twee keer betalen. Als Cornelie door een pinstoring bij T-Mobile tweemaal voor haar nieuwe telefoon betaalt, wordt haar beloofd dat ze het teveel betaalde binnen een paar dagen terugkrijgt. Maar als die dagen weken worden en zelfs maanden, belt ze de Belbus.

Problemen bij overname Reiswerk Pensioenen

Wie pensioen opbouwt bij Reiswerk Pensioenen krijgt te maken met een pensioenkorting die oploopt tot bijna 20 procent. Dit komt het omdat het noodlijdende pensioenfonds wordt overgenomen door PGB. Maar dat mag dit eigenlijk wel? En kan dit deelnemers van andere pensioenfondsen ook overkomen?

Praat live mee, like en volg Kassa

Praat gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren.
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.

Kassa is er zaterdag om 19:05 live bij BNNVARA op NPO 1. Kijk jij ook?

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!