Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: veel problemen bij verwijdering van asbest

28-02-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_asbest.jpg
Je hebt ons drie weken moeten missen, maar zaterdag zijn we er weer en wel vertrouwd op Nederland 1 om 19.07. Bij asbestverwijdering gaat heel veel mis. In een Amsterdams wooncomplex wonen mensen al jaren in de asbest. Niemand neemt verantwoordelijkheid. We hebben al meerdere keren aandacht besteed aan senioreninstituut NSI. Nu zijn ze failliet dus hoe krijg je je geld terug?
Zaterdag in Kassa: Veel problemen bij verwijdering van asbest
De bewoners van het wooncomplex Louweshoek in Amsterdam zitten al jaren in levensgevaarlijk asbest. De asbestsaneerder heeft de regels voor het veilig verwijderen van asbest aan zijn laars gelapt. De gemeente en de woningcorporatie wijzen nu naar elkaar. Volgens SP Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt gaat er veel mis het verwijderen van asbest.
NSI failliet: hoe haal je je geld terug
Afgelopen najaar besteedden we aandacht aan peperdure computercursussen voor senioren van het bedrijf NSI. Klanten betaalden duizenden euro's voor een computercursus die ze helemaal niet wilden. In de uitzending beloofde NSI zijn leven te beteren. Nu blijkt het NSI failliet. Curator Ilona van de Klundert vertelt of gedupeerde klanten nog ergens recht op hebben.
Test: paprikachips
Lekker voor de zaterdagavond, tijdens de film of borrel of gewoon als tussendoortje: paprikachips. Welke smaakt of kraakt het best?
Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1
Doe mee en win!
Je kan vanuit het Kassa Panel een uitslag delen op Facebook en Twitter. Onder alle delers verloten we een leuke prijs. Je maakt namelijk kans op een exclusieve rondleiding achter de schermen. Natuurlijk woon je dan ook de uitzending bij.
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!