Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 3 oktober om 19:05npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Zaterdag in Kassa: Terugkrijgen bemiddelingskosten huurhuis blijkt lastig

26 feb 2016
  •  
leestijd 1 minuten
930x520_huis
Morgen in Kassa praten we met de Woonbond over het terugkrijgen van bemiddelingskosten. Dat blijkt lastig. Verder: we boeken nu massaal onze zomervakantie. Op welke kosten moet je rekenen als je met het vliegtuig gaat? Ook: 5 ergernissen als je je auto moet parkeren.
Terugkrijgen bemiddelingskosten huurhuis blijkt lastig
In oktober maakte een uitspraak van de Hoge Raad een einde aan de bemiddelingskosten die verhuurmakelaars vaak onterecht in rekening brengen bij huurders. Veel huurders proberen die bemiddelingskosten nu terug te vragen. Dat is niet eenvoudig. De Woonbond is in de studio en reageert.
Ruimbagage mee in het vliegtuig? Betalen!
Er is geen één luchtvaartmaatschappij die nog gratis ruimbagage vervoert. Wij zetten de kosten op een rij voor het meenemen van bagage op een rij. Waar proberen de luchtvaartmaatschappijen nog meer aan te verdienen?
5 ergernissen als je je auto moet parkeren
Niet per minuut kunnen betalen, te kleine plaatsen en vies: parkeergarages zorgen voor veel ergernissen. Afgelopen woensdag stelden we je de vraag waar jij je aan ergert als je je auto moet parkeren. We zetten de top vijf van parkeerergernissen op een rijtje.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.

Meer over:

,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!