Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Smart-tv is ineens niet meer zo smart

13-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
smart-tv 930x520
Zaterdag in Kassa besteden we weer aandacht aan Ford en de probleemmotor. Is er al een oplossing geboden? Verder hebben we het over niet-werkende apps op smart-tv’s en niet-originele oplaadkabels voor de telefoon. En we hebben de 0.0 biertest!
Nog steeds geen coulanceregeling voor eigenaren met probleemmotor
Eind 2016 besteedden we in Kassa aandacht aan campers met een probleemmotor van het type 2.2. TDCi van Ford. Inmiddels hebben bijna 100 eigenaren met een opgeblazen motor te maken gehad. Om het vertrouwen van de consument terug te winnen belooft Ford aan camperclub NKC om met een coulanceregeling te komen. De streefdatum (1 april) is inmiddels ruim vijf maanden verstreken en daarom is de maat vol voor camperaars met deze motor.
Smart-tv is ineens niet meer zo smart
Een smart-tv hoort smart te zijn. Zo kun je via diverse apps programma’s terugkijken of video’s bekijken op YouTube. Maar ineens werken apps niet meer. Hoe kan dat?
Niet-originele oplaadkabels voor telefoons werken niet goed
Een nieuwe oplaadkabel voor je telefoon kost al gauw een paar tientjes. In winkels als Action en Hema en op websites als Bol.com zijn oplaadkabels al te koop voor 10 euro. Maar de kabels zijn vaak niet origineel en werken niet altijd naar behoren.
Test: Welk 0.0 bier is het lekkerst?
Hoe is de smaak van een 0.0 biertje? Lijkt het een beetje op een echt biertje? Kassa test 0.0 bier met ware liefhebbers van de goudgele rakkers, het 35+voetbalteam van FC Olympia uit Gouda.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!