Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Sleutelkluisjes zijn niet veilig genoeg

27-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
216 keer bekeken
  •  
inbraak_01.jpg
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan opticiens. De metingen bij verschillende opticiens wijken behoorlijk af. Verder hebben we het over sleutelkluisjes. Die kluisjes worden gebruikt door ouderen om mensen hun huis in te laten, maar die blijken niet heel erg veilig te zijn. Ook hebben we het over de Pamperbox. Honderden mensen kochten een jaarabonnement luiers, maar ze ontvangen helemaal niks.
Grote verschillen bij oogmetingen bij opticiens
Specsavers, Eyewish, Hans Anders. Het zijn allemaal grote opticiens waar je terechtkunt om een oogmeting te doen. Maar wat als de oogmetingen bij de verschillende opticiens heel erg van elkaar verschillen?
Honderden gedupeerden door niet geleverde luiers
Je koopt via Groupon een kortingsvoucher voor 30 euro, vervolgens betaal je op de website www.luierbox.be 300 euro voor een jaarabonnement aan luiers. Klinkt als een prima deal! Maar veel mensen hebben helemaal geen luier ontvangen.
Sleutelkluisjes zijn niet veilig genoeg
Sleutelkluisjes worden gebruikt door ouderen om mensen in hun huis te laten als ze zelf moeilijk naar de voordeur kunnen komen. De kleine kastjes zitten naast de voordeur. De afgelopen jaren steeg het aantal inbraken via sleutelkluisjes. Wat zijn betere alternatieven?
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter ! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!