Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Senioren de dupe van verkopers van computercursussen

04-10-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_wimdaniels.jpg
Met taalkundige Wim Daniëls analyseren we sollicitatiebrieven die je op internet kunt bestellen. Krijg je waar voor je geld? Verder veel klachten over opdringerige verkopers die laptops en computercursussen bij senioren aan de deur verkopen. Ook bespreken we 4G. De opvolger van 3G is sneller, maar merk je dat ook echt?
Zaterdag in Kassa: Senioren de dupe van verkopers van computercursussen
Het Nederlands Senioren Instituut verkoopt computercursussen en laptops aan ouderen. Verkopers komen na een telefoontje bij de mensen thuis. Senioren klagen over misleiding en opdringerige verkopers. Toch worden duizenden euro's afgeschreven. 
Wat kan je met 4G op je smartphone?
We kunnen er niet meer omheen: 4G. Op het perron, op de radio, op tv, op straat: overal wordt 4G aangeboden. 4G is de opvolger van 3G en is vooral sneller. De vraag rijst: wat is 4G en waarom zouden we dat moeten nemen?
Sollicitatiebrief online bestellen: hilarische resultaten
Als je een baan zoekt is de eerste stap een goede sollicitatiebrief. Daar kun je de hulp bij inroepen van een bureau dat een sollicitatiebrief voor je schrijft. Krijg je waar voor je geld? Wim Daniëls is neerlandicus en analyseerde eerder al het Koningslied. Dit keer kijkt hij kritisch naar de sollicitatiebrieven die we toegestuurd kregen.
Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1 .
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!