Kassa

Zaterdag in Kassa: Huisartsentekort wordt steeds groter

24-01-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Huisarts dokter
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan de problemen bij de aanvraag van dubbele kinderbijslag. Een grote groep ouders ondervindt problemen met de wijze van beoordeling. Verder gaan we het hebben over de problemen bij het vinden van een nieuwe huisarts en hebben we het over luidsprekers van Sonos die niet meer geüpdatet worden.

Huisartsentekort wordt steeds groter

Je moet allerlei zaken opnieuw regelen als je verhuist naar een andere stad, zoals inschrijven bij een tandarts en huisarts. Maar het vinden van een nieuwe huisarts kan nogal problematisch zijn. Zo zitten veel praktijken vol en kun je daar niet terecht. Wat moet je dan doen?

Geen dubbele kinderbijslag door wijze van beoordeling

Ouders met een thuiswonend kind dat door een aandoening of ziekte intensieve zorg nodig heeft kunnen aanspraak maken op dubbele kinderbijslag, maar een grote groep ouders ondervindt problemen met de wijze van beoordeling. Ouders die wel intensieve zorg bieden aan hun kind, vallen toch buiten de boot voor de tegemoetkoming. Hoe kan dat?

Ophef over niet updaten van Sonos-speakers

Veel gebruikers van het geluidssysteem Sonos zijn teleurgesteld en boos; Sonos kondigde namelijk aan geen updates meer uit te voeren voor oudere producten, waardoor een heel systeem straks niet meer te gebruiken is. Hoe zit het nu precies? Technologiedeskundige Danny Mekic zit bij ons aan tafel.

Praat, like, volg!

Praat gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Wil je dit seizoen Kassa live meemaken? Bestel je tickets hier.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!