Kassa

Zaterdag in Kassa: Opmerkelijke claims van leveranciers natuurlijke erectiepillen

06-04-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Schermafbeelding 2018-04-06 om 12.08.40
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan beweringen van natuurlijke erectiepillen. Maken de pillen het ook waar? Verder besteden we weer aandacht aan de rente van Crédit Agricole, hebben we het over biologisch afbreekbaar plastic en sluiten we De Maand van de Stress af!
Opmerkelijke claims van leveranciers natuurlijke erectiepillen
Op internet zijn tientallen verschillende natuurlijke erectiepillen verkrijgbaar waarvoor je geen doktersrecept nodig hebt. Maar deze natuurlijk erectiepillen hebben opmerkelijke claims. Zo zou de ene erectiepil zorgen voor het ontstaan van een erectie, bij de ander heb je meer zaadproductie en er wordt zelfs beweerd dat je een permanente penisvergroting van maar liefst 7 centimeter kunt krijgen. Maar kloppen deze harde claims ook?
Hoe nu verder met klanten Crédit Agricole?
34.000 euro heeft Gerard de Graauw teruggekregen van zijn bank Crédit Agricole. Hij betaalde te veel rente over een doorlopend krediet. Maar hoe moet het nu verder met andere klanten die mogelijk ook teveel rente betalen?
Voor- en tegenstander van biologisch afbreekbaar plastic
De vervuiling door plastic in de natuur neemt steeds ernstigere vormen aan. Biologisch afbreekbaar plastic is daarom volgens onderzoekers een goed alternatief op de weg naar een circulaire economie. Maar niet iedereen is voorstander...
De Maand van de Stress: ontstressen
Tijdens ‘De Maand van de Stress’ heeft Kassa onder meer stilgestaan bij de oorsprong en de verschijnselen van dit fenomeen, we hebben gekeken naar stress op het werk en we hebben drie twintigers gevolgd die regelmatig met stress te maken hebben in hun dagelijks leven. Maar hoe kunnen we het onszelf nu allemaal net een beetje makkelijker maken en ‘ontstressen’?
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram ! Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

tenormin
tenormin7 apr. 2018 - 20:07

Satirisch filmpje was wel aardig: de uitzending niet zo: Romeinse beelden van mannekes met kleine Jannetjes, jammer, zat me al te verkneuteren dat de VARA eens met iets grappigs kwam. ☺

P.Meijs
P.Meijs6 apr. 2018 - 22:16

Biologisch afbreekbaar plastic moet gescheiden blijven van recyclebaar plastic en moet dus te herkennen zijn.

agapon
agapon6 apr. 2018 - 15:22

plastic zit tegenwoordig overal in zelfs in de kleding. Katoen, wol, bamboe, brandnetels (lees U goed) enz kan allemaal kleding van gemaakt worden. Vervanging van plastic troep is b.v. maisverpakking (ziet er uit als plastic en opbouw het zelfde), karton, terug naar het glas (breekt ook af)  enz enz zo zijn er honderden manieren op alle vervuillongen tegen te gaan. Maar ja men moet het wel doen en niet doorgaan met deze planeet tot een vuilnisbelt te maken en daardoor leven te vernietigen.  

tenormin
tenormin6 apr. 2018 - 13:29

Benieuwd hoe dat "visueel" wordt getoond, van de natuurlijke erectiepil. ☼

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!