Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

In Kassa: brandgevaar elektrische auto's in parkeergarages

21-02-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
205 keer bekeken
  •  
elektrische auto rijden 1127
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan Ticketmaster. Klanten moeten een nieuw wachtwoord instellen, maar vanwaar deze drastische maatregel? Verder hebben we het over het bedrijf Vandaag Online. Het bedrijf helpt kleine zelfstandigen met online vindbaarheid, maar een aanbieding pakt nadelig uit voor klanten. En hoe is het eigenlijk gesteld met de brandveiligheid van parkeergarages als een accu van een elektrische auto in brand vliegt?

Wachtwoordherstel Ticketmaster

Een mailtje van Ticketmaster over het resetten van wachtwoorden op alle accounts, zorgde onlangs voor veel opschudding onder haar klanten. Was het een voorzorgsmaatregel na enkele verdachte inlogpogingen op accounts, zoals Ticketmaster zelf stelde? Of was er meer aan de hand? Want waarom zo’n drastische maatregel genomen, stellen experts die ook kritiek hebben op de mistigheid die Ticketmaster, verreweg de belangrijkste verkoper van concert- en theaterkaartjes in Nederland, ook een week later nog laat voortbestaan.

Brandgevaar in parkeergarages?

Als een elektrische auto in brand vliegt is hij heel moeilijk te blussen. Hoe is het gesteld met de brandveiligheid van parkeergarages als een accu van een e-auto vlam vat?

Belbus: Booking.com driedubbel de mist in

Denice wil met haar vriend op vakantie naar Kopenhagen. Ze boekt voor de eerste nacht een kamer via booking.com. Bij het afrekenen krijgt ze de melding dat de betaling niet is gelukt. Ze probeert het nog twee keer maar krijgt beide keren dezelfde foutmelding. Tot haar schrik ziet ze later die avond dat het bedrag drie keer is afgeschreven! Ze probeert haar geld terug te krijgen, maar Booking.com geeft niet thuis.

Contract 'Vandaag Online'

Voor een kleine zelfstandige met een eigen website is het belangrijk om goed vindbaar te zijn op internet. Het bedrijf Vandaag Online speelt daar handig op in en benadert kleine zelfstandigen om met behulp van hun diensten beter vindbaar te worden via Google. Er geldt echter een speciale aanbieding met mooie kortingen waarvoor wél gelijk even getekend moet worden. Achteraf blijkt dat het om een meerjarig contract gaat waar je niet meer onderuit komt, en het positieve effect van de online diensten lijkt ook ver te zoeken.

Praat mee, like, volg!

Praat gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Wil je dit seizoen Kassa live meemaken? Bestel je tickets hier.
Kassa is zaterdag om 19:05 live bij BNNVARA op NPO 1.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!