Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Zaterdag in Kassa: Onduidelijkheid bij aanschaf visum via VisumCentrale

25 mei 2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
930x520_paspoort
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan een oude bekende: Röllfink Ambachtelijke Interieurspecialisten. Ook gaan we het hebben over de onduidelijkheid bij de aanschaf van een visum via VisumCentrale, hebben we de uitreiking van de Schijtlijster Trofee én laten we de eerste beelden zien van Kassa XL!
Onduidelijkheid bij aanschaf van visum via VisumCentrale
Als je buiten Europa op vakantie gaat heb je vaak een toeristenvisum nodig, online bestellen lijkt een fluitje van een cent. VisumCentrale is een van de tussenpartijen waar je online een visum kunt aanvragen voor je reis. Maar wat als de prijs waarmee je akkoord denkt te gaan achteraf opeens een stuk hoger uitvalt?

Aanhoudende problemen bij Röllfink Ambachtelijke interieurspecialisten
In februari besteedde Kassa aandacht aan de problemen bij Röllfink Ambachtelijke Interieurspecialisten. Klanten kregen niet de kast waarvoor ze hadden betaald. En de problemen blijven aanhouden voor zo’n 100 klanten…
Uitreiking Schijtlijster Trofee
De afgelopen maanden kon iedereen stemmen op bedrijven die niet bij ons in de studio wilden reageren. Er is een winnaar en Brecht reikt de Schijtlijster Trofee uit!
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram ! Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

Proto
Proto27 mei 2018 - 13:30

Wat een veel online visa website's krijg je voorgeschoteld als je zoekt naar consulaire kosten. Iets wat niet in het fragment besproken werd.
Als ik ooit een visa zou moeten hebben zou ik dat ook via de site van het land zelf doen. Dan weet je dat je waar voor je geld krijgt.