Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Nabestaanden krijgen dubbele rekening na overlijden

28-03-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_ziekenhuis1.jpg
Morgen in Kassa duiken we in de schimmige wereld van de mortuaria. Wat gebeurt er na het overlijden in het ziekenhuis en wat betaal je voor wat? Verder: we starten met onze grote internetsnelheidstest. Test mee of jij de snelheid haalt die jouw provider belooft. In de test deze week: rolkoffers! Welke is de beste?
Zaterdag in Kassa: Nabestaanden krijgen dubbele rekening na overlijden
Kassa duikt in de schimmige wereld van het mortuarium. Als één van je naasten overlijdt staat je hoofd niet direct naar het nemen van praktische beslissingen. Nabestaanden krijgen een rekening van het ziekenhuis als iemand komt te overlijden. Wat gebeurt er eigenlijk na het overlijden in een ziekenhuis en waarom moeten nabestaanden die rekening betalen?
Heel Nederland doet mee: test je internetsnelheid
Bijna alle Nederlanders hebben toegang tot internet, maar dat is niet bij iedereen even snel. Wie in het buitengebied woont, moet soms heel veel geduld hebben om te downloaden of een filmpje te bekijken. We willen graag weten hoe snel jouw internetverbinding is. Daarom vragen we je om mee te doen met onze internetsnelheidstest! Kijk morgen naar de uitzending hoe je mee kan doen.
Test: rollen met kleine rolkoffers
Oranje, paars, knalblauw, veilig donkerblauw of een degelijke zwarte. Koffers zijn er in allerlei kleuren en formaten. Wij testen acht kleine koffertjes, mèt wieltjes. Handig voor een weekendje weg en als handbagage in het vliegtuig, maar welke is eigenlijk het best? Kassa is morgen om 
19.07 op de buis, op
Nederland 1
Doe mee en win!
Je kan vanuit het Kassa Panel een uitslag delen op Facebook en Twitter. Onder alle delers verloten we een leuke prijs. Je maakt namelijk kans op een exclusieve rondleiding achter de schermen. Natuurlijk woon je dan ook de uitzending bij.
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!