Sfeerfoto van Kassa
Kassa

Kassa

Iedere zaterdag om 19.05 uur opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!

VOLG ONS

Kassa

Zaterdag in Kassa: Meer schulden door bewindvoerders

16 dec 2016
  •  
leestijd 1 minuut
schulden 930x310
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan bewindvoerders. Je hebt al schulden, maar krijgt door de bewindvoerder nóg meer schulden. Verder hebben we het over aangeboden huurwoningen op Facebook. Zijn deze wel echt? Ook hebben we de kaarsentest!
Aangeboden huurwoningen op Facebook nep
Met meer dan 50.000 likes op Facebook, is InAmsterdamtehuur.nl één van de grootste aanbieders van huurwoningen. Deze woningen kun je alleen vinden op Facebook. Maar wat blijkt; de aangeboden huurwoningen zijn nep.
Meer schulden door bewindvoerders
Als het financieel niet goed met je gaat, kun je onder bewind worden gesteld. Een zogeheten bewindvoerder moet er dan voor zorgen dat jij je leven weer op de rit krijgt. Maar wat als de bewindvoerder er ook een puinhoop van maakt?
Kaarsentest
Tijdens de kerstdagen worden er massaal kaarsen aangestoken. Wij hebben 7 verschillende kaarsen getest. Welke kaars is het best?
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!

Sfeerbeeld BNNVARA programma's