Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 26 september om 19:05npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Zaterdag in Kassa: Meer gemeenten heffen belasting op waterleiding

5 feb 2016
  •  
leestijd 1 minuten
930x520_waterleiding
Het aantal gemeenten dat belasting wil heffen op de leidingen van het drinkwater stijgt van 35 naar 131. Mag dat zomaar? Ook besteden we aandacht aan spookfacturen: hoe kom je van die vervelende incassobureaus af? Getest deze week met een hele groep consumenten: filet americain!
Wat moet je doen als je een spooknota krijgt?
Incassobureaus proberen van alles om consumenten maar geld te laten betalen. Steeds vaker sturen ze spooknota's. Dat zijn vorderingen die allang verjaard zijn of zelfs helemaal niet bestaan. Mag dat zomaar? Wat moet je doen als je zo'n nota ontvangt?
Meer gemeenten heffen belasting op waterleiding
Steeds meer gemeenten ontdekken precariobelasting op de waterleiding als inkomstenbron. In veel gemeenten gaat deze dit jaar fors omhoog. Hoe kan dit?
Test: filet americain
Een heleboel consumenten hebben filet americain getest! Welke is het lekkerst en we geven je antwoord op de vraag wat er nou eigenlijk inzit. Een slager laat zien hoe filet americain gemaakt wordt.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.

Meer over:

, , , ,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!