Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Levensgevaarlijke wensballonnen uit de handel gehaald

13-05-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
930x520_wensballon
Morgen in de uitzending is Interbank te gast. Gaat de bank de klachten over hun woekerrente oplossen? Verder: levensgevaarlijke wensballonnen worden uit de handel gehaald door de NVWA en we gaan weer boodschappen doen! Welke supermarkt is het goedkoopst?
Levensgevaarlijke wensballonnen uit de handel gehaald
Het is een prachtig gezicht als wensballonnen de lucht in gaan, maar ze leveren ook veel zwerfafval op. Niet goed voor het milieu dus. Uit het rapport van de NVWA blijken sommigen ook nog eens levensgevaarlijk. De NVWA gaat ze uit de handel halen vanwege de brandveiligheid.
Gaat Interbank klachten over woekerrente oplossen?
Interbank is te gast in de studio! De bank gaat reageren op de klachten over de woekerrente die ze hanteren. Er blijken nog veel meer mensen gedupeerd te zijn door deze bank. Door de torenhoge rente lossen mensen nauwelijks af op hun schuld.
Zijn de prijzen van jouw dagelijkse boodschappen gestegen?
Regelmatig doen we de dagelijkse boodschappen bij de zes grote supermarkten. Welke producten zijn in prijs gestegen en welke zijn gedaald? Natuurlijk antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment het goedkoopst?
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.

Meer over:

kassa, aankondiging
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

alexishoop
alexishoop14 mei 2016 - 19:40

er moeten direct 2 zaken gebeuren, - maximale hoogte van 14% moet direct omlaag naar maximaal een toeslag van 2% wettelijke rente op de marktrente- er moet een acceptatieplicht komen zodat je altijd kan overstappen.

tijger1
tijger113 mei 2016 - 23:21

Welja, nog meer zielige zieltjes die niet snapoen dat als je maar één procent per maand op je lening betaalt, die lening van € 30.000 de rest van je leven, en nog langer, duurt.

1 Reactie
joep873
joep87314 mei 2016 - 9:22

En dan ook nog stug blijven volhouden dat twee bejaarden die jarenlang vrijwel niets hebben afgelost, geen noemenswaardige bezittingen hebben, binnenkort nog een daling van hun inkomen verwachten en nog steeds een schuld van tienduizenden euro's hebben staan, voor de bank zo'n laag risico vormen dat de rente flink omlaag zou moeten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!