Kassa

Zaterdag in Kassa: Let op de kosten bij banksparen voor je pensioen

12-04-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_Fotot_10_Scheerschuimtest_1.jpg
Veel mensen doen aan banksparen voor hun pensioen of hypotheek. Honderdduizenden consumenten maken hier gebruik van. Hoe werkt dat banksparen voor een aanvulling op je pensioen? Ook praten we met de FNV en het UWV over Werk.nl. De website voor werklozen werkt niet zoals het hoort. Verder hebben scheerschuim getest. Welk schuim scheert het best?
Let op de kosten bij banksparen voor je pensioen
Sinds 2008 kun je banksparen voor de aflossing op je hypotheek én voor extra inkomen op de oude dag. Door de nieuwe hypotheekregels kunnen nieuwe bankspaarhypotheken niet meer worden afgesloten. Voor een aanvulling op je pensioen nog wel. Daar maken honderdduizenden gebruik van. Hoe werkt dat precies en met welke kosten moet je rekening houden?
Werk.nl werkt niet
De werkloosheid is in 30 jaar niet zo hoog geweest als nu. Iedere dag verliezen honderden mensen hun baan. Wie werkloos wordt vraagt een uitkering aan en moet op zoek naar ander werk. Ging je daarvoor voorheen naar het UWV-kantoor, nu is er alleen een digitaal loket: werk.nl. Die website helpt mensen weer snel aan het werk. Althans, dat is de belofte. In de praktijk drijft Werk.nl gebruikers alleen maar tot wanhoop.
Test: Scheerschuim
Wie als man graag lekker glad geschoren voor de dag wil komen, moet goed kunnen kiezen. De mogelijkheden zijn bíjna oneindig: ga je voor elektrisch scheren, nat, een combinatie daarvan of is trimmen alleen misschien genoeg? Wil je de bakkebaarden meenemen of de ringbaard? Hoe zit dat met die snor? Om de Nederlandse man te helpen zal Kassa de keuzestress in ieder geval op één punt verlichten: de keuze van het juiste scheerschuim. Tijd voor de scheerschuimtest!
Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1 .
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad of Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!