Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: lange wachttijden bij ziekenhuizen

02-11-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
ouderenzorg ziekenhuis 930
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan de lange wachttijden bij ziekenhuizen. Nog meer ziekenhuisnieuws: op één dag gingen twee grote algemene ziekenhuizen failliet. Moeten patiënten van andere ziekenhuizen zich zorgen maken? Verder kijken we welke oplossing Hinderkien Roossien heeft voor gillende kinderen tijdens een vlucht in 'Heb ik dat!' In de Belbus van deze week staat Amber klaar voor de tachtigjarige mevrouw Wijnaendts. Haar droomkeuken bleek een nachtmerrie.
Wachtlijsten ziekenhuizen
Het gebeurt vaak dat je voor een afspraak bij de polikliniek of een operatie in een ziekenhuis te lang moet wachten. Dat blijkt uit een onderzoek van Kassa naar wachttijden bij ziekenhuizen. En je moet er maar rekening mee houden dat dat niet beter gaat worden.
Ziekenhuizen failliet: moeten patiënten zich zorgen maken?
Op één dag gingen twee grote algemene ziekenhuizen failliet: MC Slotervaart in Amsterdam en de MC IJsselmeerziekenhuizen in Lelystad. Patiënten van deze ziekenhuizen weten niet waar ze aan toe zijn. Hun behandeling werd abrupt stopgezet en ze weten niet in welke ziekenhuis ze nu terecht kunnen. Patiënten van andere ziekenhuizen maken zich zorgen dat hun ziekenhuis ook failliet kan gaan.  
Heb ik dat!
In Heb ik dat! deze week de ergernis van Hinderkien Roossien. Zij gaat graag op vakantie voor rust en ontspanning. Samen met vrienden boekt zij dan ook een Adult Only reis om niet gestoord te worden door gillende kinderen. Helaas wordt de rust ruw verstoord door alle krijsende baby’s in het vliegtuig. Kijk naar Kassa voor de oplossing van deze ergernis!  
Belbus: droomkeuken werd nachtmerrie
Hoe mooi is het als je op je 80 e nog zo kwiek en zelfstandig bent dat je een gloednieuwe keuken kan kopen? Helaas bleek de droomkeuken van Mevrouw Wijnaendts een nachtmerrie.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter ! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram !
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan  hier  aan.
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!