Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Kinderen worden gevolgd op websites en in apps

19-12-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_internet_04.jpg
Morgen besteden we aandacht aan kinderapps en kinderwebsites. Adverteerders volgen het klikgedrag van kinderen. Mag niet zomaar, gebeurt wel. Verder praten we over de lange wachtlijsten in de ggz en we testen wijn. Welke rode wijn onder een tientje is het lekkerst?
Kinderen worden gevolgd op websites en in apps
Op kinderwebsites en in kinderapps wordt je zonder dat je het weet in de gaten gehouden: advertentiebedrijven volgen je klikgedrag en houden bij wat je doet. Dat mag niet zomaar, maar het gebeurt wel. 
Lange wachtlijsten in de ggz
Mensen met ernstige psychische problemen staan te lang op de wachtlijst voor behandeling.
Test: rode wijn onder een tientje
De kerstdagen komen er weer aan en daarbij drinken we natuurlijk een lekker glas wijn. Een lekker wijntje hoeft niet duur te zijn. Daarom testen we rode wijn onder een tientje. Welke is het lekkerst?
Kassa is om 
19.05 te zien op
NPO1
Geef live je mening!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. Je zit tijdens de uitzending achter de knoppen op je smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Kassa bijwonen? Meld je hier aan.

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!