Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: kant-en-klare boodschappenkratten getest

02-05-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_krat.jpg
Morgen in de uitzending zie je de resultaten van ons onderzoek naar internetsnelheid in Nederland. Welke provider doet het goed en welke wat minder? Bij wie krijg je de meeste MB's voor je euro's? Verder testen we kratten met boodschappen die bij je thuisbezorgd worden. Makkelijk, maar krijg je waar voor je geld? 
Zaterdag in Kassa: kant-en-klare boodschappenkratten getest
Je ziet steeds meer bedrijven die een box of krat met levensmiddelen aan huis leveren. Deze zijn gevuld met gezonde producten zoals groente, fruit, vlees, vis en andere ingrediënten die nodig zijn om een aantal maaltijden op tafel te zetten. Recepten worden erbij geleverd, dus zonder dat je naar de winkel moet, kook je een maaltijd.  Je bestelt ze op internet. Hoog tijd voor ons om met topkok Pierre Wind een blik op de inhoud van deze dozen te werpen.
Consumenten boos en geschrokken over eigen internetsnelheid
Hoe snel is jouw internet? Die vraag stelden we jullie eind maart. Toen kon iedereen meedoen aan onze internetsnelheidstest. 20.000 mensen deden de test en vulden de enquête in. Vandaag presenteren we de resultaten. Uit ons onderzoek blijkt dat 75% van alle deelnemers slechts 50% van de geadverteerde snelheid haalt. Consumenten zijn geschrokken en boos, want ze betalen voor een snelheid die ze vaak bij lange na niet halen.
Kassa is morgen om 
19.07 op de buis, op
Nederland 1
Doe mee en win!
Je kan vanuit het Kassa Panel een uitslag delen op Facebook en Twitter. Onder alle delers verloten we een leuke prijs. Je maakt namelijk kans op een exclusieve rondleiding achter de schermen. Natuurlijk woon je dan ook de uitzending bij.
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!