Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Zaterdag 19 september om 19:20npo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Zaterdag in Kassa: Is privé-lease van een auto de moeite waard?

4 mrt 2016
  •  
leestijd 1 minuten
930x520_auto5
Morgen in Kassa kijken we naar het privé leasen van een auto. Is dat goedkoper dan zelf kopen? De aanbiedingen vliegen je momenteel om de oren. Verder: hoe kom je van een dure sms-dienst af als je je daar per ongeluk op geabonneerd hebt? Ook: de regels van de Wet langdurige zorg worden strenger. Wat betekent dit?
Regels Wet langdurige zorg (Wlz) dit jaar strenger
Iemand die door zijn lichamelijke beperking altijd zorg nodig heeft, doet een beroep op de Wet langdurige zorg. Dan kun je in één keer de boel regelen. In 2016 blijken de regels strenger en moet je naar de gemeente. Betrokkenen zijn bang de regie over hun leven kwijt te raken.
Hoe kom je van dure sms-dienst af?
'Win 500 euro aan boodschappen en klik hier!' Veel mensen gaan in op die prijsvraagmail en voordat je het weet zit je vast aan een duur sms-abonnement. Bij ons in de studio zitten gedupeerden die honderden euro's kwijt zijn. Kun je je geld terugkrijgen?
Is privé-lease van een auto de moeite waard?
Autodealers komen met aantrekkelijke aanbiedingen voor private lease. Je koopt geen auto, maar betaalt een vast bedrag per maand en dan hoef je alleen nog maar zelf de benzine te betalen. Is dat aanbod echt zo mooi als het eruit ziet?
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.

Meer over:

,

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!