Kassa

Zaterdag in Kassa: Hypotheek niet op tijd rond? Dat kan grote gevolgen hebben

01-12-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
huis koop huur woning hypotheek 930
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan ‘parental control’. Hoe houd je het internetgebruik van je kind in de gaten? Verder hebben we het over de hypotheek. Want als je die niet op tijd rond hebt, kan dat verstrekkende gevolgen hebben. En we hebben het over ongevraagde pakketjes van Afslankringen.nl.
Parental Control: het internetgebruik van je kind in de gaten houden
Tegenwoordig zijn jonge kinderen erg actief op internet via hun smartphone of tablet. Maar hoe houd je als ouder daar zicht op? Wat kun je allemaal doen om daar controle op te houden?
Hypotheek niet op tijd rond? Dat kan grote gevolgen hebben
In de oververhitte huizenmarkt moet je snel beslissen om kans te maken op je droomhuis. Maar dan moet je bank wel meewerken om je hypotheek op tijd rond te krijgen. En dat gebeurt vaak niet. Met soms verstrekkende gevolgen.
Ongevraagde pakketjes van Afslankringen.nl
Je hebt jaren geleden een bestelling geplaatst bij Afslankringen.nl, niet wetende dat je jaren later uit het niets nóg een pakketje krijgt. En daarin staat dat je nog eens €69,95 moet betalen. Hoe zit dat precies?
Heeft iPhone X het sterkste glas?
iPhone X pretendeert ‘het sterkste glas in een smartphone ooit’ te hebben. Maar als ie valt, is de kans groot dat het glas toch breekt. Er wordt gezegd dat de iPhone X de meest breekbare smartphone ooit is. Wat is nou waar?
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!