Kassa

Zaterdag in Kassa: Huizenprijzen kelderen, WOZ-waarde daalt niet mee

08-03-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Huizen_Nederland_35.jpg
De WOZ brengt ieder jaar bij huizenbezitters de gemoederen aardig in beweging. Huizenprijzen kelderen, maar de WOZ-waarde daalt niet mee. Heeft het zin om bezwaar aan te tekenen? Er zijn ook allerlei bureaus die dat voor je kunnen doen, maar deugen die wel? Verder testen we noodlesoep. Welke is het lekkerst?
Zaterdag in Kassa: Huizenprijzen kelderen, WOZ-waarde daalt niet mee
Iedereen met een eigen woning heeft inmiddels de aanslag voor de onroerend zaak belasting, de OZB, ontvangen. Deze gemeentelijke belasting wordt gebaseerd op de WOZ-waarde (Wet Onroerende Zaken) van uw woning. De gemeente bepaalt op basis van onder andere vergelijkbare woningen wat de waarde van uw woning is. Die WOZ brengt ieder jaar bij huizenbezitters de gemoederen aardig in beweging. Huizenprijzen kelderen, maar de WOZ-waarde daalt niet mee. Heeft het zin om bezwaar aan te tekenen? Er zijn ook allerlei bureaus die dat voor je kunnen doen, maar deugen die wel?
Test: Noodlesoep
Je ziet ze steeds vaker als snel tussendoortje: noodlesoep. Soms in een beker waar je zo het hete water bij kunt voegen, soms zonder beker. Noodlesoep is er in allerlei varianten en vooral bij studenten is de snack enorm populair. Kassa ging naar Nyenrode Business Universiteit en testte met een club studenten acht merken. Welke is het lekkerst?
Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1 .
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad of Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!