Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Honderden klachten over nieuwe zenderindeling Ziggo

27-02-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_televisie1_04.jpg
Morgen in onze uitzending aandacht voor de nieuwe zenderindeling van Ziggo. Er zijn veel klachten, want klanten kunnen de regionale omroepen niet meer ontvangen. Ook besteden we aandacht aan hoofdluis. Welk middel werkt nu echt? Verder een update over bemiddelingskosten bij huurwoningen.
Honderden klachten over nieuwe zenderindeling Ziggo
Regionale omroepen worden overladen met klachten van hun kijkers. Ook wij kregen honderden klachten. Kabelbedrijf Ziggo heeft een nieuwe zenderindeling en nu zijn de regionale omroepen niet meer te ontvangen. Gaat Ziggo de problemen oplossen?
Deel één: hoe gaan we om met de veranderingen in de zorg?
Mensen moeten langer thuis blijven wonen en vaker een beroep doen op mantelzorg. In 2015 worden de veranderingen één voor één doorgevoerd en volgen wij vijf mensen die hier mee te maken hebben. Deze week duiken we in op de 24-uurs opvang en thuishulp als je zelfstandig wil blijven wonen.
Update bemiddelingskosten bij huurwoningen
In Kassa hebben we al meerdere malen aandacht besteed aan de hoge bemiddelingskosten voor huurwoningen. Studentenvakbond AKKU probeert de onterecht hoge kosten voor studenten terug te krijgen. Er is goed nieuws te melden!
Welk middel werkt tegen hoofdluis?
Er alleen al over praten zorgt voor kriebel op je hoofd, maar het komt vaker voor dan je denkt: hoofdluis. Het RIVM wil eindelijk eens in kaart brengen hoeveel kinderen er last van hebben. Gelukkig is er een scala aan middelen om van de kleine beestjes af te komen. Welk middel werkt?
Kassa is om 
19.05 te zien op
NPO1
Geef live je mening!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. Je zit tijdens de uitzending achter de knoppen op je smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Kassa bijwonen? Meld je hier aan.

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!