Kassa

Zaterdag in Kassa: zijn websites voor het aanvragen van toeslagen te vertrouwen?

20-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
rente.jpg
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan het aanvragen van toeslagen. Makkelijk aan te vragen via websites, maar is het ook te vertrouwen? Verder hebben we het over de hoge rente bij kopen op afbetalingen en we lanceren een nieuw platform: BOKS.
Zijn websites voor het aanvragen van toeslagen te vertrouwen?
Websites die voor jou toeslagen aanvragen bij de Belastingdienst. Hoe weet je of die wel verstand van zaken hebben en of je die wel kunt vertrouwen? Want een diploma hebben ze niet nodig.
Hoge rente bij afbetaling producten
Bedrijven berekenen soms een hoge rente van maar liefst 14 procent bij kopen op afbetaling. Mag dit zomaar en hoe makkelijk is het om producten op afbetaling te kopen?
Typisch Nederlands: een broodje kaas
Dagelijks worden er heel veel broodjes kaas gegeten. Maar wat is nou een lekker broodje kaas? Samen met kok Pierre Wind gaan we op pad om ze te proeven.
Nieuw platform: BOKS
Kassa komt op voor mensen met een handicap. Klein of groot, Kassa staat achter deze mensen. Daarom komt Kassa met een nieuw online platform: BOKS. Opboksen en strijdvaardig. Opboksen tegen alle problemen die mensen met een handicap hebben, strijdvaardig om een beter en toegankelijker leven te krijgen. We nemen je mee in het leven van mensen met een handicap.
Belbus: Vodafone verliest telefoonnummer
Al twee en een halve maand geleden zou Ingrid met haar telefoonabonnement en nummer overstappen naar Vodafone. Toch ging haar abonnement niet in, want Vodafone raakte haar nummer kwijt! Amber gaat verhaal halen bij Vodafone.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (10)

hanska
hanska22 okt. 2017 - 10:37

Wat vindt de Autoriteit Persoonsgegevens van de opslag van persoonlijke gegevens?

marie47
marie4721 okt. 2017 - 20:02

Alleen rechtstreeks bij de belastingdienst aanvragen en niet via tussen personen, dan is het goed en betrouwbaar. Dus eerst goed lezen voor je iets aanklikt, het is meestal niet het bovenste adres.

honda98
honda9820 okt. 2017 - 15:29

de belasting dienst maakt veel fouten bij het berekenen van toeslagen en is daar door niet betrouwbaar.als men in de tabel van de belastingdienst aan gegeven word op hoeveel toeslag je recht hebt.blijkt het bij herberekening niet te kloppen zodat je veel moet terug betalen. dit vooral bij het berekenen vaan huur toeslag..dat er kleine verschillen zijn in het herberekenen is redelijk maar van honderden euro:s niet.ik moest over 2015 56 euro terug betalen en over 2016 156 euro huur toeslag. dit is wel een verschil van 100 euroen dit bedrag kan de volgende jaren nog op lopen terwijl mijn inkomen gelijk blijft.jaren geleden liep het zelfs op tot 756 euro waarop ik meteen de toeslag stop gezet heb om dat bezwaarschrift indienen geen zin heeft. ze moeten toch gelijk hebben !ze willen nog niet eens naar de uitzending van kassa komen.dat zecht al genoeg !!

2 Reacties
tijger1
tijger120 okt. 2017 - 19:35

Dan verstrekt u niet de juiste gegevens. Die site werkt flitsend en als men de correcte gegevens invult, klopt het als ern bus. 

honda98
honda9821 okt. 2017 - 12:11

@ tijgert1 werkt zeker bij de belasting dienst vandaar die domme reactie.daarom ga ik er verder niet op in dat heeft ook geen zin.

tenormin
tenormin20 okt. 2017 - 14:07

En als er op afbetaling gekocht wordt is dat alles toch wel heel duidelijk geschreven: 14%. Op de site was er laatst een item die zelfs Wehkamp de schuld gaf van de financiële problemen; moet niet gekker worden.

2 Reacties
tijger1
tijger120 okt. 2017 - 19:36

Kassa had ook al contact opgenomen met die Ts, dus zet de doos tissues maar klaar voor de huilverhalen.

tenormin
tenormin20 okt. 2017 - 19:53

Werkelijk? Dat is dan weer goedkoop scoren voor de broodnodige zieltjes. Als ik er aan denk zal ik eens kijken, weliswaar zonder tissues.

tenormin
tenormin20 okt. 2017 - 13:35

Toeslagen aanvragen? En "ook te vertrouwen"? Natuurlijk is het via de site van de Belastingdienst te vertrouwen. Maar men schijnt nog steeds de eerste de beste aan te tikken, zien over het hoofd dat er ADV (advertentie) bij staat. Is ook te vertrouwen: alleen, dan kost het geld. Logisch.

tijger1
tijger120 okt. 2017 - 13:14

Websites toeslagen te vertrouwen? De belastingdienst heeft een makkelijke en perfecte toeslagensite. En helemasl GRATIS. Op afbetaling kopen de volgende zielepieten?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!