Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Hoe kan je veilig internetbankieren?

22-11-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
bank_16.jpg
Morgen in Kassa aandacht voor Media Markt. Klanten zijn ontevreden over de service als een product kapot gaat. Hoe lost Media Markt de klachten op? Ook nieuws over internetbankieren. Banken gaan de voorwaarden aanpassen en dat heeft gevolgen als je slachtoffer wordt van phishing. We testen deze week hèt sinterklaascadeau van 2013, namelijk de supersnelle step.
Hoe kan je veilig internetbankieren?
Kassa besteedde het afgelopen jaar regelmatig aandacht aan fraude met internetbankieren . Criminelen proberen door te hengelen naar jouw gegevens (phishing) of jouw computer te besmetten met een virus geld van jouw bankrekening te halen. Of je je geld terugkrijgt van de bank, is nog maar de vraag. Naar aanleiding van Kamervragen zijn de banken aan de slag gegaan. De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) presenteert in Kassa nieuwe voorwaarden om veilig te internetbankieren.
Stapels klachten over service Media Markt
Keer op keer terug naar de winkel om vervolgens nog steeds een kapot apparaat mee naar huis te nemen. Klanten van Media Markt blijven telkens weer met een ondeugdelijk product zitten. Garantie is een moeilijk begrip voor de multimediagigant. Kassa kreeg veel klachten over de service van Media Markt. De tribunes zijn gevuld met ontevreden klanten.
Test: supersnelle steppen
Hèt sinterklaascadeau van het jaar 2013 voor kinderen, dat belooft wat. Deze racemonsters zie je overal op straat en als je er nog geen hebt, staat hij zeker op je verlanglijstje. Deze step heeft een aandrijvingsmechanisme waardoor je als een raket door de straten vliegt. Welke is nu echt de beste en snelste? We hebben ze getest en zaterdag zie je in de uitzending de uitslag.
Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1 .
Doe mee en win!
Je kan vanuit het Kassa Panel een uitslag delen op Facebook en Twitter. Onder alle delers verloten we een leuke prijs. Je maakt namelijk kans op een exclusieve rondleiding achter de schermen. Natuurlijk woon je dan ook de uitzending bij.
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!