Kassa

Zaterdag in Kassa: Hoe is het gesteld met de hygiëne in hotelkamers?

09-10-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
hotelkamer 930x520
Zaterdag zie je in Kassa hoe schoon of vies hotelkamers in Nederland zijn. Veel mensen mijden het buitenland, vanwege corona. Hoe is het gesteld met de hygiëne als je, lekker weg in eigen land, een hotelkamer boekt? In de Belbus trekt Ciana ten strijde tegen KPN. Waarom valt waterschade bij een waterdichte iPhone niet binnen de garantie? En we duiken weer in de wereld van de spoofing. Hoe komen criminelen aan de bankgegevens van slachtoffers?

Hoe zit het met de hygiëne in Nederlandse hotelkamers? Kassa gaat op onderzoek uit!

De kans is groot dat je vanwege corona momenteel liever niet naar het buitenland gaat. Maar een weekje weg in een hotel ergens in Nederland kan óók erg leuk zijn. Lekker inchecken in een brandschone kamer … of toch niet? Kassa neemt de proef op de som en komt tot de ontdekking dat die aanname lang niet altijd klopt.

Wat zijn eigenlijk je rechten als je klachten hebt over een hotelkamer? We zetten het alvast voor je op een rij in deze video.
Tekst loopt door onder video

Belbus: iPhone met waterschap valt bij KPN niet binnen garantie

Ciana trekt in de Belbus ten strijde tegen KPN. Je kunt daar namelijk een waterdichte iPhone kopen, maar als de telefoon vervolgens waterschade heeft valt dit niet binnen de garantie. En da’s natuurlijk gek!

Spoofing (vervolg): hoe komen oplichters aan bankgegevens?

Onlangs besteedde Kassa aandacht aan spoofing fraude, waarbij oplichters het telefoonnummer van de bank kunnen misbruiken. Toen viel op dat de beller vaak rekeninginformatie van het slachtoffer wist, die handig werd gebruikt in het telefoongesprek. De groep slachtoffers blijft groeien. Hoe kunnen oplichters aan die persoonlijke informatie komen? En doen de banken genoeg om hun klanten te beschermen? Je ziet het zaterdag in Kassa!

Praat live mee, like en volg Kassa!

Praat gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren.
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Kassa zie je zaterdag 10 oktober vanaf 19.05 uur op NPO 1!
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!