Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Eigenaar Today Incasso wordt vervolgd

13-02-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_gelduitgeven.jpg
Morgen in Kassa besteden we aandacht aan jouw pensioen. Klopt het maandbedrag wel dat je na pensionering krijgt? Verder het vervolg op Today Incasso. Dat bedrijf spamde consumenten met mailtjes. De eigenaar wordt vervolgd. In het kader van carnaval testen we worstenbroodjes. Alaaf!
Teleurgesteld over uitkering pensioengeld
Veel mensen die een pensioenverzekering hebben zijn enorm teleurgesteld over het bedrag dat ze elke maand krijgen als ze eenmaal met pensioen zijn. Kloppen die bedragen wel?
Eigenaar incassobureaus wordt vervolgd
Today Incasso, Yebbi en World Incasso stuurden massaal dreigende e-mails rond om mensen te bewegen geld te betalen omdat ze een schuld zouden hebben. Aangifte doen leek geen effect te hebben, maar nu wordt de eigenaar toch vervolgd. Wat betekent dat voor de gedupeerden?
Test: worstenbroodjes
14 februari is het carnaval en in Brabant horen daar de traditionele worstenbroodjes bij. Wij testen zes merken worstenbroodjes uit de supermarkt, ook voor de rest van Nederland.
Kassa is om 
19.05 te zien op
NPO1
Geef live je mening!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. Je zit tijdens de uitzending achter de knoppen op je smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Kassa bijwonen? Meld je hier aan.

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!