Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Vanavond in Kassa: de hoge kosten van schoolreisjes

26-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
kinderen scholieren schoolreisje 930
Vanavond in Kassa besteden we aandacht aan de hoge kosten van schoolreisjes. Veel ouders kunnen die namelijk niet betalen. En we gaan het hebben over Puzzelbrein. Je krijgt een gratis puzzelboekje, maar je moet binnen 14 dagen annuleren als je niet aan een abonnement vast wil zitten. En dát is voor veel mensen onduidelijk. En we hebben de on-ear koptelefoontest!

Ouders kunnen dure schoolreisjes niet betalen

Uit een enquête van Ouders en Onderwijs en Kassa blijkt dat 12% van de ouders de hoge kosten voor een schoolreisje niet kunnen betalen. Hoe komt het dat niet alle kinderen op schoolreis kunnen?

Gratis puzzelboekje blijkt toch niet zo gratis

Mensen krijgen telefonisch een aanbod voor een gratis puzzelboekje. Maar voor veel mensen is het onduidelijk dat daar een abonnement aan vastzit. Hoe zit dat precies?

Test: on-ear bluetooth koptelefoontest

We hebben weer een test! 3FM-dj’s Eva Koreman en Domien Verschuuren testen voor ons de on-ear bluetooth koptelefoontest!

Geef live je mening!

Praat gezellig mee op  Twitter  voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram ! Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!