Sfeerfoto van Kassa
Kassa

Kassa

Zaterdag om 19.05 uur opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!

VOLG ONS

Kassa

Zaterdag in Kassa: Geldautomaat verdwijnt uit het straatbeeld

8 nov 2019
  •  
leestijd 1 minuut
geldautomaat pinnen
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan de geldautomaat die uit het straatbeeld verdwijnt. Verder hebben we het over de verhoging van de afvalstoffenheffing en testen we kant-en-klare andijviestamppot.
De geldautomaat verdwijnt uit het straatbeeld
Contant geld. Hoewel het steeds minder wordt gebruikt, vinden veel mensen het erg belangrijk om cashgeld in de handen te hebben. Maar dat wordt steeds lastiger, want in de afgelopen 4 jaar verdween er gemiddeld 1 geldautomaat per dag.
Verhoging afvalstoffenheffing: hoe gunstig is dat?
Je doet je stinkende best om je afval goed te scheiden. Goed voor het milieu! Maar ook voor de portemonnee, tenminste, dat was altijd het idee. Totdat de gemeente de afvalstoffenheffing weer eens met 25 procent verhoogt omdat de verwerking steeds duurder wordt. Wat doet dat met het draagvlak voor de afvalscheiding?
Test: Wat is de lekkerste kant-en-klare andijviestamppot?
De winter staat voor de deur en dus is het de hoogste tijd voor de andijviestamppottest. Een panel van vier deskundigen test de stamppotten van zes verschillende supermarkten en geeft hun ongezouten mening. Welke stamppot kan de goedkeuring van onze panelleden wegdragen?
Kassa is om 19.05 uur op NPO1. Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren! Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram! Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.
Wil je dit seizoen Kassa live meemaken? Bestel je tickets hier.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!