Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Welke supermarkt is het goedkoopst?

07-04-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
138 keer bekeken
  •  
930 x 520 ANP_supermarkt
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan kinderen die zeer ernstig meervoudig complex gehandicapt zijn. Wat voor impact heeft dat op het gezin? Verder hebben we het over speciale sapjes om je lichaam te ontgiften. En we hebben weer de boodschappentest!
Leven met een ernstig meervoudig complex gehandicapt kind
Leven met een zogeheten ZEVMB-kind heeft impact op het hele gezin. Carrières worden in de kiem gesmoord door de zeer zware en levenslange zorg voor het kind. Daarnaast zijn de ouders van een ZEVMB-kind voortdurend in gevecht met instanties en eindeloos op zoek naar ondersteuning, erkenning en begrip. We besteden zaterdag aandacht aan de situaties van ZEVMB-kinderen.
Ontgiften speciale sapjes je lichaam?
Speciale sapjes drinken om je lichaam te ontgiften zijn een ware rage. Zo’n kuur kost alleen wel honderden euro’s. Maar werken de sapjes ook daadwerkelijk? Dat is nog maar de vraag.
De Maand van het Budget: budgetkoken
Deze week in De Maand van het Budget besteden we aandacht aan budgetkoken. Hoe haal je het meeste uit je boodschappen, voor zo min mogelijk geld? Daisy Scholte laat het je zien! En, we maken het taboe rondom geldproblemen wat bespreekbaarder. Nadja Jungmann legt uit waarom erover praten veel beter is dan erover te zwijgen.
De boodschappentest! Welke supermarkt is het goedkoopst?
Kassa doet regelmatig precies dezelfde boodschappen bij de grote supermarkten. We vergeleken alle prijzen van 27 producten. Welke supermarkt is het goedkoopst en welke het duurst?
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik  #KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!