Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

In Kassa: de Belbus Special

3 jan 2020
  •  
leestijd 1 minuten
belbus special 1127
In de eerste uitzending van het nieuwe jaar blikt Kassa traditiegetrouw terug op de meest spraakmakende en spannende Belbusafleveringen van het afgelopen jaar. We herhalen in onze Belbus Special de meest hilarische, gekke én vrolijke momenten tussen ontevreden klanten en welwillende en ietwat minder welwillende bedrijven.

Wat gaat deze Special je brengen?

We blikken onder andere terug op de Belbus met Frits Wolters. Hij wilde in oktober 2018 3000 euro aan briefgeld storten bij de Rabobank. Tot zijn schrik telt de stortautomaat echter maar 1500 euro. Een medewerker weet Frits te vertellen dat de helft van zijn biljetten ‘dubieus’ is en dat het geld wordt opgestuurd om onderzocht te worden op echtheid. Maar dan hoort Frits niks meer... De Belbus ging daarom in het voorjaar 2019 bij hem én bij de Rabobank langs.

Kassa is om 19:05 live te volgen op NPO 1 bij BNNVARA. Geef je mening!

Praat gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram en LinkedIn!

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan hier aan.

Wil je Kassa bijwonen? Meld je dan hier aan.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar