Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Crisis in de kinderopvang

11-10-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_kinderopvang_03.jpg
De kwaliteit in de kinderopvang gaat hard achteruit. Dat heeft gevolgen voor uw kind. Ook praten we over de nieuwe regeling voor vergoedingen van hoortoestellen. Veel consumenten moeten alsnog veel zelf betalen. Daarnaast testen we met een groep studenten uit Driebergen parkeerapps. Daarmee kan je betalen per minuut en sta je niet meer bij een betaalpaal.
Zaterdag in Kassa: C
risis in de kinderopvang
De kwaliteit van de Nederlandse kinderopvang staat onder druk. Zelfs zo erg dat sommige kinderdagverblijven niet meer kunnen voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen. Er zijn te weinig leidsters voor de kinderen, er is minder aandacht en er is minder speelgoed. Dat heeft gevolgen voor het sociale gedrag van de kinderen. Wat betekent dat nog meer voor uw kind?
Test: parkeerapps voor je smartphone
Er komen meer en meer apps voor de smartphone. Met een parkeerapp betaal je via de smartphone. Je hoeft dan nooit meer naar een betaalpaal om een kaartje te halen en je rekent af per minuut. Hoe werken die apps, wat kost de service en hoe makkelijk zijn ze in het gebruik?
Duizenden euro's zelf betalen voor hoortoestel
Sinds 1 januari 2013 zijn er nieuwe afspraken over de vergoedingen van hoortoestellen. Dat is het resultaat van onderhandelingen tussen de audiciens, de patiëntenvereniging en de verzekeraars. Toch zijn er mensen die nu opeens duizenden euro's zelf moeten betalen voor hun hoortoestel. Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1 .
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!