Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: consumenten voelen zich gedupeerd door Kompas Dakkapellen

16-05-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_dakkapel.jpg
Waar kan je terecht als je aannemer een halve dakkapel plaatst? Dat overkwam iemand die bij Kompas Dakkapellen in Enschede een dakkapel bestelde. €15.000 verder en de dakkapel lekt en mist ramen. Verder: de zomervakantie komt er weer aan dus waar wissel je goedkoop euro's naar vreemde valuta?
Zaterdag in Kassa: consumenten voelen zich gedupeerd door Kompas Dakkapellen
Bij Kompas Dakkapellen uit Enschede kan je een dakkapel bestellen. Dat blijkt een riskante business. De klant betaalt €15.000 en zit met een dakkapel die lekt en geen ramen bevat. Het bedrijf laat niets meer van zich horen en de klant kan nergens terecht. Wij ontvingen meerdere klachten over dit bedrijf, tijd om op zoek te gaan naar de eigenaar!
Waar wissel je goedkoop euro's naar vreemde valuta?
De vakantie komt er weer aan en voor veel mensen dus een reden om euro's te wisselen naar een buitenlandse valuta. Wij gingen euro's omwisselen naar Amerikaanse dollars, Engelse ponden en Poolse zloty's. Vervolgens hebben we die weer teruggewisseld naar euro's. Waar moet je vooral niet wisselen en waar wel?
Let op met apparaten met bluetooth in je auto
Je laptop, tablet, iPhone of iPad in de auto achterlaten wordt ten zeerste afgeraden. Dankzij een nieuw en kinderlijk eenvoudig systeem kunnen inbrekers via een bluetooth-tracker apparaten in uw auto opsporen. Hoe zit dat en is het echt zo eenvoudig? Wij namen de proef op de som.
Kassa is morgen om 
19.07 op de buis, op
Nederland 1
Doe mee en win!
Je kan vanuit het Kassa Panel een uitslag delen op Facebook en Twitter. Onder alle delers verloten we een leuke prijs. Je maakt namelijk kans op een exclusieve rondleiding achter de schermen. Natuurlijk woon je dan ook de uitzending bij.
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!