Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Consument wint rechtszaak na jarenlang procederen

14-11-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
600x275_recht_03.jpg
Sinterklaas komt morgen weer in Nederland en dat is een goede reden om strooigoed te testen. Hoeveel en welke soorten snoepjes zitten er in de diverse zakken? Ook: na jarenlang procederen wint een consument een rechtszaak. Dat kostte hem €10.000, maar dat kan niet iedereen betalen.
Consument wint rechtszaak na jarenlang procederen
Iemand stortte €40.000 in een beleggingsfonds dat kort daarna failliet ging. De consument sleepte de tussenpersoon voor de rechter en heeft na jarenlang procederen gewonnen, maar dat kostte €12.000. Dat kunnen de meeste mensen zich niet permitteren.
Test: strooigoed
Morgen komt Sinterklaas aan in Nederland en dus voor ons de hoogste tijd om strooigoed te testen. Hoeveel hartjes, schuimpjes en tumtummetjes zitten er in een zak en welke kruidnoot smaakt het best? Pierre Wind gaat koken! Kassa is om 
19.05 te zien op
NPO1
Geef live je mening!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. Je zit tijdens de uitzending achter de knoppen op je smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in je tweet om mee te discussiëren!
Kassa bijwonen? Meld je hier aan.

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!