Kassa

Zaterdag in Kassa: Bespaar honderden euro's op dubbele verzekeringen

15-03-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_geld1_02.jpg
We kunnen honderden euro's besparen op onze lopende verzekeringen, omdat we massaal oververzekerd zijn. Dat is snel verdiend in crisistijd! In Kassa laten we zien hoe je kunt besparen. Verder testen we glasreinigers en bespreken we klachten van consumenten die ingingen op een aanbieding van Vodafone voor glasvezel. Ontevreden klanten zitten voor een jaar vast.
Zaterdag in Kassa: Bespaar honderden euro's op dubbele verzekeringen
Nederlanders zijn dubbel verzekerd, hebben te hoge dekkingen en betalen te hoge premies. Bij autoverzekeringen is de helft van de mensen flink oververzekerd. Dit blijkt uit onderzoek van Verzekeringssite.nl. Ook zijn veel Nederlanders dubbel verzekerd voor medische kosten op reis. Je kunt honderden euro's per jaar besparen en dat is snel verdiend in crisistijd. In Kassa laten we zaterdagavond zien hoe je kunt besparen.
Vodafone verkoopt glasvezel met valse beloften
De huis-aan-huis verkopers van Vodafone zijn weer op pad. Dit keer verkopen ze supersnel internet via glasvezel. Als mensen máánden later hun installatiepakket krijgen, blijkt dat de beloften van de verkoper niet worden nagekomen. Het abonnement opzeggen kan dan niet meer. De bedenktijd is inmiddels verstreken en klanten zitten tegen wil en dank een jaar vast aan het contract. Mag dat?
Test: Glasreinigers
Iedereen houdt van schone ramen, maar welk middeltje kun je nu het best gebruiken? Wat zit er in al die middeltjes en waarom zijn ze blauw? We zochten het uit op de pier van Scheveningen met echte huismannen en huishoudcoach Marja Middelkoop.
Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1 .
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad of Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!