Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: alles over energie, besparen en de jaarlijkse nota

31-01-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_energie.jpg
Zaterdag staat Kassa volledig in het teken van energie. Wat zijn we eigenlijk opgeschoten met de liberale energiemarkt? Uit onderzoek van Kassa blijkt dat we de afgelopen jaren allemaal alleen maar meer zijn gaan betalen. Verder leggen we uit wat alles op jouw energierekening betekent en vertellen we hoe je heel veel kan besparen op je energienota. 
Energierekening
De energierekening is onbegrijpelijk en ook de energiebedrijven kunnen nauwelijks uitleggen aan hun klanten wat ze precies in rekening brengen. In de uitzending laten we verhalen zien van klanten met een torenhoge rekening die van het kastje naar de muur gestuurd worden.
Vastrechttarief
Paulus Jansen (SP) praat met ons over het te hoge vastrechttarief. Ook geeft Kassa natuurlijk het antwoord op de vraag: waar ben ik het goedkoopst uit? Kijk zaterdagavond op onze site hoe je honderden euro's kunt besparen op je energierekening.
Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1
Doe mee en win!
Je kan vanuit het Kassa Panel een uitslag delen op Facebook en Twitter. Onder alle delers verloten we een leuke prijs. Je maakt namelijk kans op een exclusieve rondleiding achter de schermen. Natuurlijk woon je dan ook de uitzending bij.
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!