Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Albert Heijn volgt koopgedrag met nieuwe Bonuskaart

18-10-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_bonuskaart_01.JPG
Morgen in Kassa presenteren we de resultaten van onze enquête over de Bonuskaart van Albert Heijn. Er is massaal gereageerd op onze oproep om de enquête in te vullen. Ook besteden we wederom aandacht aan het Nederlands Senioren Instituut dat peperdure computercursussen verkoopt aan ouderen. We gingen kijken bij zo'n cursus en spreken met de directeur.
Zaterdag in Kassa: Albert Heijn volgt koopgedrag met nieuwe Bonuskaart
Alle klanten van Albert Heijn kunnen binnenkort een nieuwe Bonuskaart ophalen in de winkel. Daarmee krijg je persoonlijke aanbiedingen van de grootgrutter en wordt je aankoopgedrag gevolgd als je je gegevens beschikbaar stelt. Wat betekent dat voor je privacy? De oude Bonuskaart blijft beschikbaar voor consumenten die hun gegevens niet beschikbaar willen stellen.
Torenhoge rekening voor computercursus voor ouderen
Twee weken geleden zagen we de werkwijze van het Nederlands Senioren Instituut. Zij verkopen huis-aan-huis peperdure computercursussen en laptops. Ouderen klaagden toen over misleiding en opdringerige verkopers. Het NSI wilde toen niet reageren, maar deze zaterdag zit de directeur toch aan tafel, samen met boze senioren. Kassa ging eens kijken bij zo'n cursus in Amersfoort.
Test: schoonmaakdoekjes
Een paar weken geleden zochten we de leukste straat van Nederland voor een test. Die hebben we gevonden in Breda! De komende weken gaat deze Bredase straat schoonmaakdoekjes van allerlei merken testen. Welke doekje poetst het best? Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1 .
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!