Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

YouTube en Gmail onbereikbaar door storing Google

14-12-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
YouTube logo (let op kwaliteit) 930x520
Door een storing bij Google liggen onder meer Gmail en YouTube eruit. Op de website allestoringen.nl stromen de klachten binnen.
Google is onder meer verantwoordelijk voor cloudplatform Drive, Google Calendar, gespreksdienst Hangouts, Gmail en YouTube. De problemen spelen bij al deze diensten. Op de storingsmelder werden in korte tijd tienduizenden klachten gemeld. Het lijkt erop dat de problemen wereldwijd voorkomen.

Andere diensten

Er wordt ook geklaagd over storingsproblemen bij diensten en apps van andere bedrijven, zoals Discord en Pokémon Go. Mogelijk dat dit ook te maken heeft met de Google-storing, omdat veel bedrijven de servers gebruiken van Google.
Google werd begin  dit jaar ook getroffen door een grote storing, waardoor de diensten urenlang niet te gebruiken waren. Een woordvoerder kon nog niets zeggen over de oorzaak van de problemen waar ze nu mee te maken hebben.
Bron: Nu.nl

Meer over:

google, gmail, youtube
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!