Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Winkels Free Record Shop weer open

11-10-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
logo_free-record-shop_10.jpg
Het vernieuwde Free Record Shop viert maandag met 120 opgefriste winkels en een nieuw assortiment de heropening van de winkelketen. Het is op 14 oktober precies 42 jaar geleden dat Hans Breukhoven in Schiedam de eerste vestiging van het entertainmentconcern opende.
Toekomst
Na een aantal roerige maanden met een faillissement en een doorstart richt Free Record Shop zich weer op de toekomst. Sinds de doorstart met 68 winkels in België, 49 in Nederland en 3 in Luxemburg is er tien weken gewerkt om de winkels om te bouwen.
Assortiment aangevuld
De lege schappen die door het faillissement in veel winkels waren ontstaan zijn weer gevuld met een assortiment van muziek en films. Daarnaast is er een actueel aanbod van games, met een sterke inzet op tweedehands. In alle 120 winkels zijn ook headphones en andere accessoires te koop.
Faillissement
Free Record Shop ging in mei failliet. De winkelketen kwam in de problemen door de economische crisis en de opkomst van de onlineverkoop van muziek en films. Na langdurige onderhandelingen met de curatoren werd investeringsmaatschappij ProCures de nieuwe eigenaar van de winkelketen. Hans Breukhoven houdt een belang van 25 procent in de onderneming.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!