Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Wil jij groener autorijden?

28-10-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
elektrische-auto-laadpaal-Nissan_Leaf.jpg
Ben jij geïnteresseerd in groener rijden? Zou je willen overstappen op een elektrische of hybride auto? Of is het voor het milieu beter om je oude auto op te rijden? En hoe zit het financieel, wat is goedkoper?
Kom zaterdag 1 november langs!
Komende zaterdag 1 november tussen 10-14 uur komt een aantal deskundigen bij de VARA in Hilversum (Mediapark) die -op basis van door jouw aangeleverde informatie-  voorrekent wat je nu kwijt bent aan je huidige auto. Dat is meestal meer dan je denkt.
Beter voor milieu én portemonnee!
Er wordt gekeken welke groenere optie voor jou gunstig is, waarbij rekening gehouden wordt met specifieke wensen en rijgedrag. Rijd je veel of weinig kilometers, woon/werk je in een gebied waar veel of juist weinig laadpunten zijn, dat soort informatie is van belang voor een oplossing op maat.
Een oplossing die zowel beter is voor het milieu als voor je portemonnee!
Maak een proefrit!
En last but not least: er staan elektrische auto’s en auto’s op groengas van verschillende merken voor jou klaar op het parkeerterrein van de VARA! Je kunt dus een proefrit maken en zelf voelen hoe dat rijdt, zo’n groenere auto. Dus… heb je zin en tijd om komende zaterdag 1 november naar Hilversum te komen voor een gratis groener rijden advies en een proefrit, dan horen wij dat graag!
Wil jij ook een persoonlijk advies? Geef je op!
Stuur een reactie naar  kassagroen@vara.nl en vermeldt daarbij je
naam ,
woonplaats en 
telefoonnummer . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!