Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Wie zitten er aan tafel?

22-11-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
20141122-kassa-voorstellen_3.jpg
Op 22 november besteedt Kassa uitgebreid aandacht aan de zorgverzekeringen in 2015. Ons zorgpanel bespreekt de veranderingen in de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen en de honderden keuzeopties voor consumenten. In het panel zitten:
 
Wim Groot is zorgeconoom aan de Universiteit van Maastricht. Hij is een graag geziene gast bij Kassa als het om de gezondheidszorg gaat. Groot onderzoekt bijvoorbeeld of mensen willen betalen voor de zorg.
Ruben Wenselaar is de financiële topman van Menzis. Verzekeringen van Anderzorg, HEMA en Azivo vallen hier ook onder. Alle labels van Menzis bij elkaar hebben 2,1 miljoen verzekerden. Wenselaar heeft jaren ervaring in de zorg.
Bart Combée is directeur van de Consumentenbond. Samen met zijn collega's zet hij zich in voor een eerlijke, rechtvaardige en veilige markt voor consumenten. Alles wat je eet of gebruikt, is door de Consumentenbond uitvoerig onder de loep genomen.
Norbert Hoogers is voorzitter van Zilveren Kruis Achmea. Dat is de allergrootste verzekeraar in Nederland. Ongeveer de helft van de Nederlandse huishoudens kiest voor een verzekering van één van de Achmea-merken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!