Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

WhatsApp werkt aan optie om mensen uit te sluiten van 'Laatst Gezien'

07-09-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
110 keer bekeken
  •  
whatsapp logo 1127
WhatsApp krijgt volgens WABetaInfo waarschijnlijk een optie waarmee je contacten kunt uitzonderen van de 'Laatst Gezien'-functie. Gebruikers kunnen hierdoor per contact kiezen of die kunnen zien wanneer ze voor het laatst online zijn geweest, meldt Tweakers. Nu kun je enkel kiezen tussen alle contacten tonen wanneer je de app voor het laatst geopend hebt of deze functie geheel uitzetten.
In een testversie voor iOS trof WABetaInfo, een site gericht op testversies van WhatsApp, de functie aan. Volgens de site komt die ook naar de Android-variant van de app. De functie staat op dit moment nog niet aan, ook niet voor bètatesters. Hierdoor is nog onbekend of én wanneer de functie actief zal worden.

Laatst Gezien uitzetten werkt wederkerig

De optie biedt de mogelijkheid om contacten uit te zonderen van Laatst Gezien. Dat werkt wederkerig: als je een contact uitzondert, dan is het ook niet mogelijk om van die persoon te zien wanneer diegene het laatst online is geweest.
Deze functie wordt een toevoeging op de uitbreiding op de al jaren bestaande Laatst Gezien-functie. Hiermee kunnen gebruikers aan contact laten zien wanneer ze voor het laatst zijn geweest.
Bron: Tweakers
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!