Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Waarschuwing voor brandgevaar vaatwassers

26-10-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
517 keer bekeken
  •  
Fallback image for card
BSH Huishoudapparaten waarschuwt vaatwasserbezitters dat hun afwasmachine mogelijk oververhit kan raken of in brand kan vliegen. Dat schrijft de maker van onder meer Bosch - en Siemens-apparaten zaterdag in een advertentie in het AD.
Modeljaren 1999 - 2005
De waarschuwing is alleen bedoeld voor mensen met een vaatwasser van Bosch , Siemens, Neff of Constructa die tussen 1999 en 2005 is gemaakt.
BSH Huishoudapparaten vraagt eigenaren daarvan om het merk, modelnummer (E-Nr.), FD-nummer en serienummer van hun apparaat in te voeren op Dishcareaction.nl om te zien of hun vaatwasser mogelijk risico loopt.
Telefoonnummer
,,Is dat het geval, neemt u dan voor een oplossing contact met ons op", aldus het bedrijf. ,,Dat kan via het gratis telefoonnummer
00800-19081908 .''
BSH Huishoudapparaten raadt vaatwasserbezitters aan om de betreffende afwasmachines alleen aan te zetten als er iemand thuis is, om zo toe te zien op het gebruik van de machine. ANP

Meer over:

diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!