Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Waarschuwing: Giro Merit fietshelm van Bell Sports teruggeroepen

20-03-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1275 keer bekeken
  •  
giroheml_930:520

Er is een terugroepactie gestart door fabrikant Bell Sports voor Giro Merit fietshelm. Het bandje van de helm laat te makkelijk los. Als dat gebeurt tijdens een val dan biedt de helm geen of onvoldoende bescherming.

De terugroepactie geldt voor zowel het heren- als damesmodel

De terugroepactie geldt voor alle Giro Merit fietshelmen die zijn geproduceerd vóór januari 2023. De helmen voor die datum zijn gemaakt zijn te herkennen aan de modelnaam ‘Merit’ aan de buitenkant van de helm en aan de informatie op de sticker aan de binnenkant. Daar staan de naam ‘Merit’ en de code GH230. De terugroepactie geldt zowel voor het heren- als voor het damesmodel.

Kosteloos vervangen

Als je deze helm hebt, gebruik deze dan niet meer, en neem contact op met de winkel waar je de helm hebt gekocht. Deze zal de helm kosteloos vervangen.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kun je contact opnemen met Bell Sports via het e-mailadres consumersupport@bellgiro.com

Bron: Productwaarschuwing.nl / Giro-sports

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!