Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Waarkomthetvandaan.nl

23-05-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
744 keer bekeken
  •  
Fallback image for card
Zijn de stroopwafels van een A-merk altijd beter dan het huismerk? En zit er wel verschil tussen de goedkoopste en de duurste rookworst of douchegel behalve de prijs, beide te koop in de schappen van uw supermarkt?
De redactie van Kassa kwam erachter dat veel producten van verschillende merken en prijsklasse toch in dezelfde fabriek gemaakt worden. Reden genoeg deze informatie te bundelen in een website. Dankzij tips van bezoekers, kijkers en luisteraars introduceert de VARA nu de website waarkomthetvandaan.nl waarbij u snel kan zoeken welke producten uit dezelfde fabriek komen.
Op de site kan zowel op alfabet als op supermarkt gezocht worden. Per product verschijnt een plaatje, de naam van de fabriek en de andere merken die uit dezelfde fabriek afkomstig zijn. Ook kunt u op deze site nog steeds uw tips kwijt. Kent u twee of meer producten waarvan u denkt dat ze hetzelfde zijn of uit dezelfde fabriek afkomstig zijn, surf dan naar: www.waarkomthetvandaan.nl .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!