Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

VVD wil lastenverlichting voor iedereen

07-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
geld munten 930x520
De VVD wil de komende vier jaar 10 miljard euro lastenverlichting voor bedrijven en burgers, zo bericht de NOS. De VVD presenteert het verkiezingsprogramma vrijdagochtend.
In een interview met het NOS Radio 1 Journaal zegt VVD-leider Mark Rutte: ,,De afgelopen vier jaar heeft de VVD vooral ervoor gezorgd dat het land sterker uit de crisis is gekomen."
De partijleider wil nog niet alle punten bekendmaken uit het verkiezingsprogramma, dat vanochtend om 09.00 uur wordt gepresenteerd. De belangrijkste VVD-punten zijn behalve Defensie en lastenverlichting een goede ouderenzorg, een solide pensioenstelsel en een strengere aanpak voor nieuwkomers, benadrukt Rutte.
Bron: NOS

Meer over:

verkiezing, vvd, crisis
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (1)

pebk
pebk7 okt. 2016 - 13:06

Ik zit niet te wachten op lastenverlichting. Repareer aub eerst de zorg, het zorgverzekeringstelsel, het politie- en brandweerapparaat, de infrastructuur, enz. Met dezelfde lasten, maar betere voorzieningen kan ik prima leven. Daarna praten we verder over een lastenverlichting.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!