Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Volop keuze voor Oranjeavond buiten de deur

13-06-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
voetbalveld1_02.jpg
Oranjefans die er weinig voor voelen om de eerste WK-wedstrijd van Nederland vrijdag thuis voor de televisie te volgen, hebben volop mogelijkheden om het duel tegen Spanje buiten de deur te bekijken. In horecagelegenheden en op tal van pleinen en andere locaties in het hele land worden grote schermen voor de voetballiefhebbers geplaatst.
Fluitsignaal
Eén van de opties is een bezoek aan het Philips Stadion in Eindhoven. Guus Meeuwis geeft daar vanaf 19.00 uur een concert en kijkt na afloop van zijn optreden samen met de concertgangers de wedstrijd. Het is de bedoeling dat de Brabantse zanger na het laatste fluitsignaal een toegift geeft.
Diverse artiesten
In Amsterdam verandert Radio 538 het Museumplein in 538 Oranjeplein. De bezoekers kunnen kijken naar optredens van diverse artiesten en 538-dj's en natuurlijk de wedstrijd.
Kaviaar
In Zierikzee valt de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal samen met het popfestival Anywave. In Brogum net buiten het centrum van het Zeeuwse stadje komt een groot scherm te staan, zodat ook liefhebbers van de muziek van Kaviaar en de andere optredende artiesten niets van het voetbal hoeven te missen.
ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!