Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.
daar ga ik niet aan mee betalen want ik gebruik geen smartphone in de auto, mensen die dat wel doen keihard rijbewijs afnemen
Als ouderen brokken maken wordt er in koor geroepen: Rijbewijs afnemen! Brokken maken bij gebruik van smartphone tijdens rijden: Rijbewijs afnemen!
Ik heb niet eens een smartphone: en dan toch de "solidariteit regeling" toepassen? Dat is, in mijn optiek, oneerlijk. Ben het eens met @mariovdmade: als blijkt dat....
Ik heb een smartphone, maar die wordt niet beantwoord tijdens rijden. Bellen en appen doe je op een parkeerplaats. Dit keurige gedrag wordt dus ook bestraft met premieverhoging t.b.v. die chauffeurs die met de telefoon aan het oor met 1 hand door de bocht scheuren. Al die chauffeurs, jullie worden feestelijk bedankt. Ik zou zeggen: gooi die lui uit de verzekering.....
Verzekeraars mogen in dit geval best afstappen van het omslagstelsel. Premie niet verhogen, maar niet uitkeren als er sprake blijkt te zijn van gebruik smartphone (anders dan handsfree bellen).
Gewoon een ander de schuld geven en jij kan je premie of kosten verhogen. Dat is de zandman methode. Ja de salarissen van de bestuurders en winst uitkering van de aandeelhouder moet toch elk jaar omhoog. Laat je toch geen zand in je ogen strooien. Elk jaar een ander smoes.
Bij gebruik van een smartphone tijdens het rijden en daardoor het veroorzaken van schade; niet uitkeren, niet verzekerd. zolang de overheid niet handhaaft - controleert moeten alle bestuurders dit samen weer betalen, dat is de bedoeling, de makkelijkste weg.
Dus als de veroorzaker door gebruik te maken van een smartphone een ongeval veroorzaakt volgens U niet uitkeren. Hoe komt de benadeelde partij dan aan geld voor de opgelopen schade? Mijn idee is dat verzekeraar van de schuldige partij de schade uitbetaald aan de benadeelde en de schade verhaalt bij de veroorzaker.
Inderdaad, de schade verhalen bij de veroorzaker, deze was op dat moment van het ongeval niet verzekerd
Als blijkt dat de smartfone gebruikt is ,kan de verzekering doormiddel van een clausule in de verzekeringsovereenkomst ,toch vermelden dat de verzekeringsmaatschappijen niet verantwoordelijk zijn voor de schade. Dat lijkt mij toch niet zo moeilijk.
Dus de oudere mensen die geen telefoon in de auto gebruiken moeten mee betalen aan het a-sociale en gevaarlijke gedrag van hun mede weg gebruikers
Inderdaad dit is de makkelijkste weg, dan kunnen ze gewoon doorgaan waar ze mee bezig zijn, niets doen
Ik heb geen smartfone, dus dit is voor mij niet van toepassing, toch ???????????
Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!